LDR Advocaten zoekt een advocaat-stagiair met specialisatie in het omgevingsrecht (ruimtelijke ordening).

 

ONS KANTOOR

LDR is een ambitieus en dynamisch advocatenkantoor actief in de materie van het milieu- en ruimtelijke ordeningsrecht, samen het omgevingsrecht, met een no-nonsense cultuur. Het kantoor telt 25 advocaten in omgevingsrecht, verspreid over de vestigingen in Gent en Brugge (Oostkamp).

PROFIEL

Het LDR-team in onze vestiging Gent heeft nood aan versterking binnen de deelmaterie van het ruimtelijke ordeningsrecht. Een grote interesse in deze materie, leergierigheid en gedrevenheid zijn vereist. We zoeken naar een collega die in dit domein grenzen wil verleggen, en over een excellente juridische kennis beschikt. Bent u eerlijk, open, kritisch, creatief en gepassioneerd?  Houdt u van uitdagingen, kunt u zowel zelfstandig als in teamverband werken en bent u sterk communicatief? Dan bent u de geschikte kandidaat!

AANBOD

LDR biedt een professionele omkadering en een positieve en stimulerende werksfeer, met een aantrekkelijke verloning aangepast aan ervaring, kennis en inzet. Iedere medewerker krijgt voldoende mogelijkheden en vrijheid om zich op professioneel vlak te ontplooien en bij te scholen (voordrachten geven, juridische bijdragen publiceren, het bijwonen van studiedagen, …).

SOLLICITATIE

Mail uw sollicitatiebrief met curriculum vitae naar karolien.beke@ldr.be. Alle sollicitaties worden discreet en vertrouwelijk behandeld.
Meer info nodig over ons kantoor? Neem een kijkje op onze website: www.ldr.be

Download de vacature in PDF.